Wandel 7 oktober mee met Het Oranjepad!

Wandel mee om de achteruitgang van spierziekten te stoppen! Samen gaan we de strijd aan in de prachtige omgeving van Paleis Soestdijk.

Meld je aan

Het Oranjepad is een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Met elkaar strijden we om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De ontwikkelingen hiervoor gaan ongelooflijk snel. We gaan de komende jaren voor meerdere spierziekten doorbraken boeken. En daar kan jij bij helpen!

Meld je aan met jouw familie, vrienden, collega’s en zamel zoveel mogelijk geld in. We doen dit met én voor mensen met een spierziekte, daarom zijn er verschillende afstanden en is Het Oranjepad ook rolstoeltoegankelijk.

   Paleis Soestdijk, Baarn

   Zaterdag 7 oktober 2023

   Ga voor 30, 20, 10, 5 kilometer of een rondje door de Paleistuin

   Alle afstanden zijn rolstoeltoegankelijk

  Deelname aan Het Oranjepad kost €20,-

   Haal sponsorgeld op en draag jouw steentje bij aan onderzoek naar spierziekten

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Meld je aan, kies een route en vraag vrienden, familieburen en iedereen die je kent jou te sponsoren. Bekijk hier wie al meedoen aan Het Oranjepad!

Schrijf je in!
Bekijk alle

Wandel of rol mee met Het Oranjepad

04-04-2023 | 13:58 Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert -na drie zeer geslaagde edities- op 7 oktober 2023 wederom Het Oranjepad bij Paleis Soestdijk! Tijdens Het Oranjepad wandelen we met elkaar om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De ontwikkelingen hiervoor gaan ongelooflijk snel. We gaan de komende jaren voor meerdere spierziekten doorbraken boeken. En daar kan jij bij helpen!  Voor welke afstand ga jij? Meld je aan met jouw familie, vrienden, collega’s en zamel zoveel mogelijk geld in. We doen dit met én voor mensen met een spierziekte, daarom zijn er verschillende afstanden en is Het Oranjepad ook rolstoeltoegankelijk. Doe jij zaterdag 7 oktober ook mee? Schrijf je in   In het kort Locatie: Paleis Soestdijk, Baarn Datum: zaterdag 7 oktober 2023 Ga voor 30, 20, 10, 5 kilometer of een rondje door de Paleistuin Alle afstanden zijn rolstoeltoegankelijk Deelname aan Het Oranjepad kost €20,- Haal sponsorgeld op en draag jouw steentje bij aan onderzoek naar spierziekten Lees meer over Het Oranjepad
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

29-05-2023 | 13:46 Aan: Team MD van Gurp