Doe mee met Het Oranjepad

Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de vijfde editie van Het Oranjepad. Tijdens Het Oranjepad komen we met elkaar in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Want onderzoek is de enige sleutel om alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken. En daar kan jij bij helpen! 

Fiets of wandel mee, samen met jouw familie, vrienden of collega’s, in de prachtige omgeving van Paleis Soestdijk. En zamel zoveel mogelijk geld in voor onderzoek. We doen dit met én voor mensen met een spierziekte, daarom zijn er verschillende afstanden en is Het Oranjepad ook rolstoeltoegankelijk. 

   

 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Huur gratis een fiets van Bike Totaal

04-06-2024 | 14:48 Op zaterdag 5 oktober kun je naast wandelen nu ook voor het eerst kiezen om te gaan fietsen!Je kunt één van de routes (25km, 50km of 75km) met je eigen fiets afleggen. Heb jij geen fiets tot je beschikking? Geen probleem, Bike Totaal stelt maar liefst 50 fietsen beschikbaar die je kunt gebruiken.Hoe gaat dit in zijn werk? Schrijf je in via onderstaande button, kies voor de optie om te fietsen, vul je gegevens in en kies bij de webshop optie dat je graag gebruik maakt van een fiets en koop vervolgens je startbewijs. Je kan per persoon 1 fiets huren, het zijn fietsen met versnellingen, aluminium frame en is geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen 160cm en 190cm.  We hebben er 50 beschikbaar, dus weer er snel bij en fiets mee in de strijd tegen spierziekten!
Lees meer
Bekijk alle