Wandel 7 oktober mee met Het Oranjepad!

Wandel mee om de achteruitgang van spierziekten te stoppen! Samen gaan we de strijd aan in de prachtige omgeving van Paleis Soestdijk.

Meld je aan

Het Oranjepad is een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Met elkaar strijden we om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De ontwikkelingen hiervoor gaan ongelooflijk snel. We gaan de komende jaren voor meerdere spierziekten doorbraken boeken. En daar kan jij bij helpen!

Meld je aan met jouw familie, vrienden, collega’s en zamel zoveel mogelijk geld in. We doen dit met én voor mensen met een spierziekte, daarom zijn er verschillende afstanden en is Het Oranjepad ook rolstoeltoegankelijk.

Lees meer Lees minder
van totaal € 250.000 (51%)
Bekijk alle

Meld je aan, kies een route en vraag vrienden, familieburen en iedereen die je kent jou te sponsoren. Bekijk hier wie al meedoen aan Het Oranjepad!

Schrijf je in!
Bekijk alle

Douwe Bob treedt op!

21-09-2023 | 09:38 We hebben leuk nieuws! Douwe Bob treedt zaterdag 7 oktober op tijdens Het Oranjepad!  Nadat alle routes zijn gelopen en de finish is behaald, is het tijd om Het Oranjepad feestelijk af te sluiten en mee te dansen of zingen met de liedjes van Douwe Bob. Meld je snel aan, wandel mee en geniet na afloop van het optreden! Meld je aan
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

23-09-2023 | 22:44 Aan: Ik ga 10 km wandelen voor onderzoek naar spierziekten!