HET ORANJEPAD - ZATERDAG 14 OKTOBER 2023

Op zaterdag 14 oktober 2023 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de vierde editie van Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Tijdens Het Oranjepad kleurt de omgeving van Paleis Soestdijk oranje, dankzij alle deelnemers die aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten. Gezamenlijk hebben we één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.  

Meld je snel aan en ontvang 50% korting op je startbewijs.

Meld je aan voor Het Oranjepad 2023

 

Ben jij nog niet overtuigd om mee te doen? Bekijk onze aftermovie van de editie van 2022

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op zaterdag 14 oktober 2023 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de vierde editie van Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Tijdens Het Oranjepad kleurt de omgeving van Paleis Soestdijk oranje, dankzij alle deelnemers die aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten. Gezamenlijk hebben we één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.  Tijdens de wandeling krijg je een uniek kijkje in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Daarnaast ontmoet je vele anderen, die (ook) weten wat voor impact een spierziekte heeft op iemands leven.  Het Oranjepad is daarom voor iedereen toegankelijk. De wandelingen van 5, 10 en 20 kilometer zijn rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is er nog een 'rondje door de paleistuin' én een flinke wandeling van 40 kilometer. Alle wandelafstanden komen samen in de voortuin van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met een hapje, drankje en optredens. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Wandel je ook mee op 14 oktober? Koop je startbewijs, laat je sponsoren en help mee in de strijd tegen spierziekten!  Hoe werkt het? Koop een startbewijs  Kies een route Vraag vrienden, familie, buren en iederen die je kent jou te sponsoren! Loop op zaterdag 14 oktober 2023 mee!
Bekijk alle

Meld je aan, kies een route en vraag vrienden, familieburen en iedereen die je kent jou te sponsoren. Bekijk hier wie al meedoen aan Het Oranjepad!

Schrijf je in!
Bekijk alle

Derde editie van Het Oranjepad levert ruim 185.000 euro op!

10-10-2022 | 15:32 Het Oranjepad heeft ruim € 185.000 opgeleverd voor onderzoek naar spierziekten! In het bijzijn van Prinses Beatrix werd zaterdag het bedrag onthuld op het bordes. Met 1400 deelnemers is dit fantastische bedrag bij elkaar gewandeld.  HET ORANJEPAD Het Oranjepad is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds. Het is een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, waar wandelaars een uniek kijkje krijgen in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Ruim 1400 wandelaars gingen op pad en legden één van de afstanden te voet of rollend af. Met hun deelname steunden ze de strijd tegen spierziekten. We danken alle wandelaars, donateurs en vrijwilligers die Het Oranjepad tot zo’n succes hebben gemaakt! Volgend jaar vindt Het Oranjepad plaats op zaterdag 14 oktober. We zouden het geweldig vinden als jij er (weer) bij bent!   Meld je aan voor Het Oranjepad 2023
Lees meer
Bekijk alle
€ 176.182

Anoniem

16-11-2022 | 08:33 Aan: Het Oranjepad editie 2021 Opbrengst Oranjepad editie 2021