DOE MEE MET HET ORANJEPAD

Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de vijfde editie van Het Oranjepad. Tijdens Het Oranjepad komen we met elkaar in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Want wetenschappelijk onderzoek is de enige sleutel om alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken. En daar kan jij bij helpen! 

Fiets of wandel mee, samen met jouw familie, vrienden of collega’s, in de prachtige omgeving van Paleis Soestdijk. En zamel zoveel mogelijk geld in voor onderzoek. We doen dit met én voor mensen met een spierziekte, daarom zijn er verschillende afstanden en is Het Oranjepad ook rolstoeltoegankelijk. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Fiets jij mee?

20-02-2024 | 17:16 Op zaterdag 5 oktober 2024 vindt de vijfde editie van Het Oranjepad plaats. Ter gelegenheid van deze jubileumeditie introduceren we een nieuwe activiteit. Naast wandelen, is het dit jaar ook mogelijk te fietsen voor de strijd tegen spierziekten.   Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, fiets je graag, of wil je gewoon iets betekenen voor mensen met een spierziekte? Doe dan mee aan een van de fietstochten van Het Oranjepad. Kies voor 75, 50 of 25 kilometer. Het maakt niet uit op wat voor fiets je meedoet. Net als de wandelingen starten én finishen alle tochten bij Paleis Soestdijk.   Het blijft uiteraard mogelijk om Het Oranjepad te wandelen. Wandel 30, 20, 10 of 5 kilometer, of ga voor een rondje door de Paleistuin. Net als de voorgaande edities zijn de wandelroutes ook rolstoeltoegankelijk.  
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

29-05-2024 | 10:42 Aan: Ik doe mee met Het Oranjepad voor onderzoek naar spierziekten!