HET ORANJEPAD - ZATERDAG 8 OKTOBER 2022

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de derde editie van Het Oranjepad! Een koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt.

De speciale afstanden die in het 65-jarig jubileum centraal stonden zijn ook deze editie te wandelen. De uitdagende 'Oranje route' van 65 kilometer, en de routes van 18 kilometer, 6,5 kilometer en 650 meter, die ook rolstoeltoegankelijk zijn. De locatie is op dit moment nog onbekend, maar het wordt ongetwijfeld weer een prachtige wandeling! 

Meld je aan voor Het Oranjepad 2022

 

Hoe werkt het?

  • Koop een startbewijs 
  • Kies een route
  • Vraag vrienden, familie, buren en iederen die je kent jou te sponsoren!
  • Loop op zaterdag 8 oktober 2022 mee!

 

Twijfel je nog om mee te doen? Bekijk hier de aftermovie van 2021! 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de derde editie van Het Oranjepad! Een koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt. De speciale afstanden die in het 65-jarig jubileum centraal stonden zijn ook deze editie te wandelen. De uitdagende 'Oranje route' van 65 kilometer, en de routes van 18 kilometer, 6,5 kilometer en 650 meter, die ook rolstoeltoegankelijk zijn. De locatie is op dit moment nog onbekend, maar het wordt ongetwijfeld weer een prachtige wandeling! Hoe werkt het? Koop een startbewijs  Kies een route Vraag vrienden, familie, buren en iederen die je kent jou te sponsoren! Loop op zaterdag 8 oktober 2022 mee! Je krijgt 50% korting op je startbewijs als je voor 1 december 2021 je aanmeld!
Bekijk alle

Meld je aan, kies een route en vraag vrienden, familieburen en iedereen die je kent jou te sponsoren. Bekijk hier wie al meedoen aan Het Oranjepad!

Schrijf je in!
Bekijk alle

Het Oranjepad levert ruim € 172.585 op voor onderzoek naar spierziekten!

11-10-2021 | 14:47 Het Oranjepad heeft ruim € 172.585 opgeleverd voor onderzoek naar spierziekten! Na afloop van het evenement overhandigde Carrie ten Napel de cheque aan Lara Kazàn. Zij is de dochter van illusionist Hans Kazàn en heeft een spierziekte. Lara liep mee met Het Oranjepad om aandacht te vragen voor spierziekten. HET ORANJEPAD Het Oranjepad is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds. Het is een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, waar wandelaars een uniek kijkje krijgen in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Ruim 750 wandelaars gingen op pad en legden één van de vier afstanden te voet of rollend af, en steunden met hun deelname de strijd tegen spierziekten. We danken alle wandelaars, donateurs en vrijwilligers die Het Oranjepad tot zo’n succes hebben gemaakt! Volgend jaar vindt Het Oranjepad plaats op zaterdag 8 oktober. Meld je aan voor Het Oranjepad 2022    
Lees meer
Bekijk alle
€ 5

Truus

22-01-2022 | 11:16 Aan: Ik ga 18 KM wandelen voor onderzoek naar spierziekten!