Ik wandel 18 km in Team Duikmuisje voor onderzoek naar spierziekten

Stans van Hoek

( Volwassenen - Regulier ticket | Lid van team: Duikmuisje )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 350 (62%)

Ik heb een heel goede (duik)vriendin die door haar spierziekte al jaren rolstoelafhankelijk is en om haar te helpen geld in te zamelen voor het Prinses Beatrixfonds en zo meer onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken heb ik besloten om in haar team 18 km mee te gaan lopen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 26-09-2021 | 21:23
€ 15 20-09-2021 | 15:24 Een mooie toekomst voor iedereen met een spierziekte.
€ 20 12-09-2021 | 22:27
€ 20 12-09-2021 | 22:14
€ 25 12-09-2021 | 22:03
Bekijk alle

Lekker op weg

12-09-2021 | 18:36 Vandaag ben ik er weer op uitgetrokken. Dit keer koos ik voor de Amsterdamse Waterleidingduinen en wel de ingang aan de Zandvoortselaan in Zandvoort. Hier was ik nog niet eerder vertrokken voor een wandeling. Mijn wandeling begon lekker op tijd, om 9.40 uur, het was nog heerl;ijk rustig. Op de heenweg leek het richting kust wat mistig, maar eenmaal aan de wandel liet de zon zich al snel zien. De temperatuur was perfect om te lopen, bijna warm zelfs, zo'n 19 tot 21 graden C. De uitgezette wandelingen bij deze ingang zijn 'slechts' 7 of 4 km. Gelukkig heb ik de e-route app en mijn Garmin GPS horloge, dus hiermee heb je de gekleurde paaltjes eigenlijk niet nodig. Maar goed, ik ben gestart met het volgen van de groene route om na een kilometer of drieenhalf over te gaan op de oranje route, dit is een route vanaf ingang 'Oase'. Ik liep een paar kilometer op met een meneer die al 50 jaar loopt in de AWD, jarenlang als sportinstructeur, maar de laatse jaren lekker voor zichzelf. Het hardlopen gaat niet meer zo goed vertelde hij, maar vandaag had hij toch de eerste kilometers afwisselend hardgelopen en gejogd en verder was hij gaan wandelen. Deze meneer wordt binnenkort 80, nou dat gaf ik hem lang niet! Hij vertelde mij welk pad ik verder moest volgen en dan bij een (moderne grijze) paddestoel kon kiezen waar ik verder heen wilde. Een flink stuk het aanbevolen pad gevolgd. Bij ongeveer 9 km besloot in het pad naar de zee te volgen, na even klimmen door het mulle zand werd ik beloond met een prachtig uitzicht. Hetzelfde pad terug, want een andere mogelijkheid was er niet. Tot ik terug was bij het 9 km punt, nu het 12 km punt. Links af richting Zandvoortselaan voor de laatste 3 km. Onderweg best veel herten gezien en gefotografeerd, langs het 'Huis van het Wester' gelopen, genoten van de vele prachtige uitzichten en de rust. O ja, mijn vriendje Duiksmurf was uiteraard mee. Op naar de volgende wandeling, wordt vervolgd....  
Lees meer