Het Oranjepad - 6,5 KM wandelen voor onderzoek naar spierziekten!

Startbewijzen voor Het Oranjepad 2021 UITVERKOCHT!
We vinden het bijzonder dat er zoveel belangstelling is voor Het Oranjepad en zoveel mensen zich inzetten voor de strijd tegen spierziekten. Voor de editie van 2021 zijn er helaas geen startbewijzen meer beschikbaar.
Houd de website in de gaten, binnenkort communiceren we meer over de editie van 2022!

Over Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Baarn. En bovenal een wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt! Want we vragen elke deelnemer minimaal 65 euro in te zamelen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Vanwege het jubileum zijn er een speciale routes waaronder de route van 6,5 kilometer

Alle wandelafstanden komen samen op de binnenplaats van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting van dit bijzondere evenement, waar we ook bekendmaken hoeveel geld we met z'n allen hebben opgehaald. 

Waar worden de donaties aan besteed?

Met jouw deelname aan Het Oranjepad draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Alleen met wetenschappelijk onderzoek kunnen we de strijd tegen spierziekten voeren en uiteindelijk een medicijn vinden. Om zo spierziekten te stoppen.

 

Meer info

Andere opties

Locatie en starttijd

Je start om 12.45 uur bij Paleis Soestdijk en finisht ook bij Paleis Soestdijk. 

 

 

Bekijk alle
€ 30 16-10-2021 | 12:51 Aan: Ik ga 6,5 KM wandelen voor onderzoek naar spierziekten!
€ 20 16-10-2021 | 10:19 Aan: Ik ga 6,5 KM wandelen voor onderzoek naar spierziekten! Respect voor mijn zus die zich niet alleen tijdens haar werk maar ook in haar vrije tijd een (voor haar) grote inspanning levert voor mensen met een spierziekte.
€ 15 16-10-2021 | 08:13 Aan: Team Freya