DVN de wereld uit!

Oranjepad voor DVN de wereld uit!

Nog te gaan

van totaal € 650 (5%)

''Sinds een aantal jaar is bij mij de spierziekte dunne vezel neuropathie bekend. Door mee te doen aan sponsor lopen hoop ik naamsbekendheid te creëren voor DVN. Zo liep ik ook al twee keer de Kennedymars en de laatste editie van Het Oranjepad'' - Inay

Voor de meeste mensen, maar ook voor artsen en behandelaars, is DVN nog een vrij onbekende neuromusculaire aandoening. Hierdoor gaat er vaak een jarenlang proces van onderzoeken, onduidelijkheid en onbegrip vooraf de diagnose DVN wordt gesteld. Hier willen wij graag verandering in brengen. Door meer naamsbekendheid te creëren voor DVN en geld in te zamelen voor gericht onderzoek naar een behandeling die er nu helaas (nog) niet is.

''Ondanks dat ik deze aandoening bij mij draag, voel ik mij nog erg fit en gezond. Helaas weet ik ook dat veel lotgenoten dit niet altijd kunnen zeggen en is dit juist zo belangrijk.'' - Inay

 

Wandel jij ook graag? En wil jij ook graag jouw steentje bijdragen door mee te doen? Meld je dan vooral aan om bij dit team te komen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 20-07-2021 | 13:58
€ 20 20-07-2021 | 12:33