team kilo veren

de kiloknallers
van totaal € 1.125 (268%)

Wij hebben ons opgegeven voor dit evenement omdat we graag geld willen ophalen voor het spierfonds. 1 van onze teamleden (Judith) heeft de spierziekte FSHD in haar verhaal lees je hier meer over. Deze ziekte heeft grote gevolgen voor haar maar ook in de vriendschap moesten we op zoek naar een nieuwe manier van omgaan met elkaar. Inmiddels wandelen en rollen Ellen en Judith al heel wat kilometers samen door de natuur. Ronald en Meindert fietsen regelmatig samen. Dit is voor Meindert een fijne manier om er even uit te zijn. Hij is de man van Judith en moet regelmatig bijspringen in de zorg voor haar maar ook in huis dus hij kan wel een uitlaatklep gebruiken. Lekker de natuur in helpt enorm. Dit evenement is dan ook op ons lijf geschreven. We vinden dat het Spierfonds geweldig werk verricht. Niet alleen voor de spierziekte van Judith maar ook bij al die andere spierziektes. Onderzoek is DE sleutel op de weg naar behandeling. Help jij ons door te sponsoren? Dan help je mee in de strijd tegen spierziekten. Dank je wel.

Waarom de team kilo veren? In de periode dat Judith ziek werd, schreef zij regelmatig een blog. De site vind je hier https://kiloveren.blog Een kiloveren slaat op het raadsel: wat is zwaarder? Een kilo lood of een kilo veren? Beiden evenzwaar natuurlijk maar we leggen liever de focus op de veren/ de lichte dingen uit het leven. En als team gaan we natuurlijk ons uiterste best doen in oktober. Dus vandaar de kiloknallers. 

Wil je judith haar verhaal lezen op de site van het spierfonds: 
https://www.spierfonds.nl/verhalen/spierziekten/het-verhaal-van-judith

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 16-10-2021 | 12:51
€ 20 13-10-2021 | 09:39
€ 50 11-10-2021 | 21:02
€ 30 10-10-2021 | 21:22 Spierziektes hebben zo'n enorme impact voor patienten en hun omgeving... Het zou fantastisch zijn als deze ziektes beter kunnen worden geremd, genezen en voorkomen!
€ 5 10-10-2021 | 19:49